Nogomet

Capello pozvao najbolje

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 05.10.2009.
Capello pozvao najbolje
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Engleski izbornik Fabio Capello objavio je popis igrača za preostale kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2010. s Ukrajinom i Bjelorusijom...

Izbornik nacionalne selekcije Engleske Fabio Capello nije odlučio na popis reprezentativaca za preostale kvalifikacijske susrete za SP protiv Ukrajine i Bjelorusije pozvati neke nove igrače.

Don Fabio odlučio je pokušati s prokušanom formulom pozivanja najboljih, onih koji su iznijeli osam pobjeda u dosadašnjem tijeku kvalifikacija.

Nekoliko promjena ipak se zbilo. Među vratnice Tri lava vratit će se Portmouthov David James, a na mjesto ozlijeđenog Jermaine Defoe uskočit će Aston Villin Gabriel Agbonlahor.

Theo Walcott i Joe Cole nisu u potpunosti zaliječili ozljede, ali će najvjerojatnije putovati u Južnu Afriku. Ostatak momčadi bit će nepromijenjen u odnosu na onaj koji je bio pozvan za utakmicu protiv Hrvatske na Wembleyu.

Popis igrača za susrete s Ukrajinom i Bjelorusijom:
Vratari: Rob Green, David James, Paul Robinson
Braniči: Wayne Bridge, Wes Brown, Ashley Cole, Rio Ferdinand, Glen Johnson, Joleon Lescott, John Terry, Matthew Upson
Veznjaci: Gareth Barry, David Beckham, Michael Carrick, Steven Gerrard, Frank Lampard, Aaron Lennon, James Milner, Shaun Wright-Phillips
Napadači: Gabriel Agbonlahor, Carlton Cole, Peter Crouch, Emile Heskey, Wayne Rooney

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!