Rukomet

Mlinarić: "Šanse su podjednake"

Željko Kubatka • ponedjeljak, 05.10.2009.
Mlinarić: "Šanse su podjednake"
Foto: Kristijan Komarica

U drugom kolu Kupa EHF-a zagrebačka Lokomotiva je na gostovanju u Krasnodaru ostvarila dobar rezultat za uzvratni susret u subotu…

Uz malo više sreće, iskustva i koncentracije Lokosice su mogle i do pobjede u prvom susretu drugog kola Kupa EHF-a. Gostovanje u ruskom Krasnodaru kod ekipe Kuban prošao je u dobroj igri rukometašica Lokomotive.

Lokosice su odlično započele utakmicu i imale vodstvo 8:5 i 12:8 ali je prvo poluvrijeme završilo samo sa golom prednosti za Zagrepčanke (11:12). U drugom Ruskinje polako preuzimaju inicijativu i rezultatsku prednost potpomognute sa svojih 1000 navijača. Utakmica završava sa dva gola prednosti za Kuban iako je moglo biti i neriješeno jer Zagrepčanke nisu uspjele iskoristiti zadnji napad što su Ruskinje iskoristile za postizanje gola za konačnih +2.

Trener Zoran Mlinarić je za Sportnet.hr rekao da se radi o dvije podjednake ekipe sa podjednakim šansama za prolaz u treće kolo Kupa EHF-a. U Rusiji smo odigrali dobru utakmicu i mogu reći da sam zadovoljan igrom iako smo propustili priliku i za boljim rezultatom. Odlično je odigrala Nikica Pušić i u obrani Vesna Milanović – Litre, Marija Zeljko je bila solidna na golu. U Zagrebu će odlučivati bolja koncentracija i raspoloženost rukometašica. Radi se o dvije podjednake ekipe i svašta je moguće.

Uzvrat se igra u maloj dvorani Doma sportova u 18,30 sati a pravdu će dijeliti danske sutkinje Malene Krolokke Lythje i Karina Christiansen.

Kup EHF-a, 2. kolo, 1. utakmica:
Kuban – Lokomotiva 25:23 (11:12)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!