Nogomet

Petrića čeka operacija i pauza do zime

Borna Rupnik • utorak, 06.10.2009.
Petrića čeka operacija i pauza do zime
Foto: Kristijan Komarica

Mladen Petrić ipak će biti podvrgnut operativnom zahvatu kako bi se sanirala njegova ozljeda skočnog zgloba. Zbog toga HSV i hrvatska nogometna reprezentacija na njega neće moći računati sve do kraja polusezone...

Nema dobrih vijesti za HSV i Hrvatsku. Mladenu Petriću u srijedu će u švicarskom Baselu biti operiran desni skočni zglob i time će se pokušati zaliječiti njegov puknuti mišić.

"Zbog toga će Petrić s terena izbivati sve do kraja polusezone", obavijestio je javnost HSV-ov liječnik Oliver Dirk. Hrvatski je napadač ozljedu zaradio u nedjelju, u 63. minuti utakmice protiv Herthe, koju je njegova momčad dobila rezultatom 3:1.

"Naravno da to nije ugodno čuti. Nadam se da će se Mladen što prije vratiti na teren, a mi u međuvremenu moramo povući momčad zajedničkim snagama", prokomentirao je trener HSV-a Bruno Labbadia.

Trenutačno vodeća momčad njemačkog prvenstva najavila je da neće tražiti zamjenu za našeg nogometaša, iako im već od ranije nedostaje i Paulo Guerrero, kojeg također čeka dugotrajan oporavak od ozljede.

Velik je to udarac za ambicije hamburškog kluba, koji je nakon odlično otvaranja sezone počeo sanjariti o naslovu prvaka, ali i za hrvatsku izabranu vrstu, koja je oslabljena za neigranje Luke Modrića, a vjerojatno i Eduarda da Silve.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!