Nogomet

"Iznerviran sam pogreškama"

Antonija Pavlić • četvrtak, 22.10.2009.
"Iznerviran sam pogreškama"
Foto: EPA

Bayernove probleme s lošim igrama i izostancima glavnih igrača Bordeaux je iskoristio upisavši kod kuće važna tri boda, premda su uz malo sreće i Bavarci mogli do povoljnijeg ishoda...

Pobjeda će se pisati, no igra i propuštene prigode svakako mogu zabrinjavati stratega Bordeauxa Laurenta Blanca. Čak dva jedanaesterca promašili su naime nogometaši francuskog prvaka, i na koncu mogu biti sretni što Bayern nije smogao snage i znanja to punim pravom kazniti.

"Pobrinuli smo se da susret do samog kraja ostane neizvjestan", rekao je poslije susreta. Nevjerojatan je podatak da je Bordeaux u svim natjecanjima promašio čak četiri posljednja jedanaesterca. "Nismo smjeli promašiti dva jedanaesterca, to je svakako nešto na čemu ćemo na treninzima morati poraditi."

"Dobro smo reagirali i postigli dva pogotka nakon autogola. Bayern je zabio sretno i spretno, ali to nam je zapravo samo pomoglo da uđemo u susret. Na kraju smo mogli i morali biti efikasniji."

Bez glavnih motora Francka Riberyja, Arjena Robbena i Ivice Olića, te s potpuno neraspoloženim Lucom Tonijem i Miroslavom Kloseom, starteg Bayerna Luis van Gaal nije mogao napraviti puno.

"U drugome smo dijelu bili bolji s 10 nego s 11 igrača. Ipak, počinili smo previše pogrešaka u prvih 45 minuta nakon vodećeg pogotka i to me iritira."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!