Nogomet

"Torres će igrati"

Goran Markuš • srijeda, 04.11.2009.
"Torres će igrati"
Foto: EPA

Iako ozljeda još uvijek nije potpuno zaliječena trener Liverpoola, Rafael Benitez poručio je kako će se Fernando Torres u večerašnjem srazu sa Lyonom na terenu pojaviti već od prve minute...

Problemi sa ozljedama već neko vrijeme muče sjajni Liverpool kod kojeg će se čak šest igrača odmarati kad njihovi momčadski kolege večeras krenu u izuzetno važni ogled sa Lyonom, utakmicu u kojoj moraju osigurati sva tri boda želi li zadržati realnu šansu za prolazak skupine.

Od sigurno odsutnih bez pogovora Redse će najviše pogoditi odsustvo iskusnog Stevena Gerrarda (prepone) zbog čega se trener kluba, Rafael Benitez usprkos još uvijek potpuno nezaliječenoj ozljedi odlučio na angažman sjajnog Fernanda Torresa.

Vezane vijesti

"Fernando se sve brže oporavlja. Od samog početka pokušavamo izbjeći operaciju zbog čega konstantno pratimo njegovu spremu. Iako je imao nekih problema protiv Manchestera je odradio fantastičan posao pri čemu je uspio čak i poslati loptu u mrežu ovog odličnog protivnika", zaključio je Benitez.

Iako je činjenica da djelomično spreman Torres sigurno neće biti "onaj pravi" Benitezu tvrdi da je i takav i više nego dovoljan: "Oduvijek sam govorio da je i 80 posto spreman Torres dovoljan za pobjedu. Nadam se da ćemo danas to uspjeti i dokazati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!