Nogomet

"Mogu i moram bolje"

Mihaela Bradovski • srijeda, 04.11.2009.
"Mogu i moram bolje"
Foto: Kristijan Komarica

Danijel Pranjić za nastup protiv Bordeauxa zaradio je loše kritike. Nakon susreta i sam je bio svjestan kako nije odigrao dobru utakmicu, ali smatra da dolaskom u Bayern nije povukao krivi potez...

Nakon poraza od Bordeauxa, Danijel Pranjić našao se na žestokom udaru medija i javnosti. Naš reprezentativac nije odigrao dobru utakmicu, dosta je griješio i tribine su mu odgovorile glasnim zvižducima kao i ostalim igračima.

Iako ne igra dobro, Pranjić vjeruje kako je dolaskom u Bayern napravio dobar potez. "Nisam pogriješio što sam došao u Bayern. Svjestan sam da ne igram dobro i da mogu puno bolje, ne smatram kako je ovo bila pogreška i kako je Bayern prevelik klub za mene", odgovorio je Pranjić novinarima.

Na samopouzdanje momčadi jako utječe i nezadovoljstvo tribina, a to je i sam iskusio u susretu s Bordeauxom. Nakon nekoliko pogrešaka, navijači su ga počastili žestokim zvižducima.

"To boli. Igraču nimalo ne pomaže kada mu tribine zvižde, samo još više utječe na nesigurnost i gubitak samopouzdanja", priznao je Pranjić.

Za prezentaciju protiv Bordeauxa Pranjić je dobio vrlo niske ocjene i u svim je medijima bio među najlošije ocijenjenim igračima Bayerna. Kritike će nakon ovog susreta biti još jače, posebno prema Pranjiću i Nizozemcu Braafheidu koji se također muči iz utakmice u utakmicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!