Ostali sportovi

Mladost Iskon do pete pobjede zaredom

Sportnet • četvrtak, 05.11.2009.
Mladost Iskon do pete pobjede zaredom

U srijedu je odigran zaostali susret petog kola Prve hrvatske lige između HASTK Mladost Iskona i Varaždina. Stolnotenisačice Mladost Iskona došle su i do pete uzastopne pobjede u domaćoj ligi (4:1).

I ovaj put je najveći dio posla odradila Mirela Đurak, koja je Mladost Iskonu donijela tri boda - za početak je svladala Ivanušu, nakon toga je u paru sa Zhou Yue bila bolja od Steljić i Ivanuše, da bi u drugom pojedinačnom susretu večeri bez izgubljenog seta pobijedila i Steljić. U preostalm susretima Zhou Yue je pobjedila Petek, dok je jedinu pobjedu za Varaždin ostvarila Steljić koja je sa 3:0 pobjedila Martinu Riožu.

Šesto kolo domaće liga za stolnotenisačice i stolnotenisače na rasporedu je u subotu, 14. studenog. No, kako mladostašice 13. studenog u Linzu igraju četvrto kolo Lige prvakinja, susret 6. kola stolnotenisačica između Marathona i HASTK Mladost Iskona igrati će se u srijedu 18. studenog u 17.00 sati.

Rezultat: HASTK Mladost Iskon - Varaždin 4:1 (Đurak - Ivanuša 3:0, Rioža - Steljić 0:3, Zhou Yue - Petek 3:0, Đurak, Zhou Yue - Steljić, Ivanuša 3:0, Đurak - Steljić 3:0).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!