Rukomet

Tatari: "Krasilo nas je jedinstvo"

Željko Kubatka • utorak, 10.11.2009.
Tatari: "Krasilo nas je jedinstvo"
Foto: Kristijan Komarica

Velika je bila pobjeda Podravke nad favoriziranim Viborgom, a Miranda Tatari u izjavi za Sportnet.hr ne krije svoje ushićenje...

Za nas je najveće, i to ugodno, iznenađenje ovog kola Lige prvakinja bila velika pobjeda i igra Podravke Vegete u srazu s Viborgom. Bila je to najbolja predstava Podravke u ovoj sezoni, sa šezdeset minuta visokog ritma u napadu i obrani.

Ponovo moramo pohvaliti Ivanu Jelčić na golu te Andreu Šerić i Ivanu Petković u obrani. Petković je k tome dodala i sedam golova, a Penezić je dala jedno sjajno izdanje, u kakvom je još nismo vidjeli. Savršeni udarci s devet metara i 12 golova s kojima je prva na listi strijelaca Lige prvakinja.

Uz pobjedu kod Byasena Podravka je vrlo blizu četvrfinalu što su hrvatski ljubitelji rukometa mogli samo priželjkivati. Miranda Tatari je bila ushićena u izjavi za Sportnet.hr:

"Otvaranje utakmice bilo je odlično, pa je uslijedio pad. Prvo poluvrijeme odigrale smo s previše respekta prema Viborgu, a premalo samopouzdanja i vjere u sebe. Na poluvremenu smo se uspjele uvjerit da smo bolje i da tu utakmicu možemo dobiti i to je bio ključ svega. Uz samopouzdanje je došla hrabrost, snaga, borba i uz malo sreće dva ogromna boda na kontu!"

Tatari je nastavila: "Moram pohvaliti sve cure, jer svaka koja je ušla u igru dala je svoj maksimalni doprinos, i to je to što nas je krasilo na terenu, jedinstvo. U svakom slučaju slatka pobjeda, ali ne smijemo se time zadovoljiti. Treba zaboraviti Viborg i pripremit se za slijedeći susret, već u nedjelju trebalo bi uzeti još dva boda u Byasenu za miran zimski odmor. Nadam se da će tako i biti!"

Liga prvakinja - Skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

Podravka Vegeta31:27Viborg
Byasen23:22Leipzig
1Viborg 6171:143+289
2Leipzig 6154:158-47
3Byasen 6153:157-44
4Podravka Vegeta 6172:192-204

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.11.2009. u 21:23
    Vjerovatno treba više vjerovati u domaće igračice i igrače u svim sportovima :)
    Obrisan korisnik