Nogomet

Beckhama muči blaži oblik astme

Goran Markuš • utorak, 24.11.2009.
Beckhama muči blaži oblik astme
Foto: EPA

Iako se, barem ozbiljnije o tome nikad nije pričalo nakon ogleda LA Galaxyja i Real Salt Lakea službeni predstavnik Davida Beckhama, Simon Oliveira potvrdio je kako njegov štićenik još od ranog djetinjstva pati od blažeg oblika astme...

Da u Americi mjesta za tajne nema još su jednom potvrdili fotografi koji su za vrijeme ogleda LA Galaxyja i Real Salt Lakea uspjeli uhvatiti britansku zvijezdu, Davida Beckhama u korištenje inhalatora zbog ozbiljnog kašlja koji mu je pred sam kraj susreta počeo stvarati sve ozbiljnije probleme.

"Još od ranog djetinjstva Davida muči blaži oblik astme, no kao što ste se svi već nebrojeno puta imali prilike uvjeriti, taj problem nikad nije utjecao na kvalitetu njegovih nastupa", odmah nakon susreta potvrdio je i Beckhamov službeni zastupnik, Simon Oliveira.

Uz sve češće probleme sa kašljem pred sam kraj susreta Beckham je bio prisiljen i primiti injekcije za ublažavanje boli. Naime, iako je Davidov desni gležanj naočigled natekao Galaxy je do tog perioda već iskoristio svoje pravo na tri izmjene i britanska zvijezda jednostavno je morala pretrpjeti bol do samog kraja drugog produžetka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!