Ostali sportovi

Judaški dužnosnik u Zagrebu

Sportnet • srijeda, 02.12.2009.
Judaški dužnosnik u Zagrebu

Dopredsjednik Europske judo unije Daniel Lascau (bivši svjetski prvak iz 1991.) je u trodnevnom posjetu Hrvatskoj, u gradu Zagrebu.

Svrha posjeta je početak izobrazbe prve generacije trenera juda koja će se provoditi u sklopu programa Hrvatske olimpijske akademije i Hrvatskog judo saveza. Gospodin Lascau imenovan je od strane Hrvatske olimpijske akademije stručnim voditeljem izobrazbe, a zadužen je za izradu i provedbu programa.

Uz njega, predavači će biti i domaći judo stručnjaci: prof. dr. Hrvoje Sertić, prof. Hrvoje Lindi, prof. I. Segedi te mag. ing. D. Marinić.

Također, u sklopu posjeta, s predstavnicima Hrvatskog judo saveza razgovarat će se o trenutnom stupnju organizacije Europskog prvenstva za veterane 2010. te kandidaturi Hrvatske za organizaciju Europskog juniorskog prvenstva 2012. godine.

Tijekom trodnevnog radnog posjeta dopredsjednika EJU-a održat će se radni sastanci s Veleposlanikom Japana u RH, glavnim tajnikom HOO-a Josipom Čopom, ravnateljem HOA Milanom Kolmanom te predsjednicom Hrvatskog judo saveza Sandom Čorak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!