Košarka

"Idealan sparing-partner"

Ivor Krapac • utorak, 29.12.2009.
"Idealan sparing-partner"
Foto: Kristijan Komarica

Posljednja utakmica u godini Ciboni očekivano nije donijela pretežak posao. Kaštel Galerija je u Draženovom domu u četvrtfinalu Kupa Krešimira Ćosića bila u poziciji izrazitog autsajdera, a držala se samo u prvih pet minuta...

"Kaštelani igraju izrazito agresivno, ova utakmica nam je dobro došla da vidimo u kakvoj smo trkačkoj spremi", kazao je Velimir Perasović nakon pobjede (95:56) koja nije dolazila u pitanje: "Oni su momčad s puno vanjskih igrača, disciplinirani su u igri, nikoga nije lako dobiti."

"Imali smo 16 izgubljenih lopti jer smo pokušavali neke stvari van rezona", nastavio je trener Cibosa: "Obično ne gubimo puno lopti, no ne mogu to zamjeriti svojim igračima jer su se dogodile kod naše visoke prednosti."

Vezane vijesti

Jamonta Gordona nije bilo, jedini Cibonin Amerikanac je kod kuće, no dobra vijest je da su u klubu s njim u kontaktu. Barem zasad, kako je rekao Peras.

Predrag Kruščić priznao je da je razlika u kvaliteti između Cibone i njegove momčadi jednostavno prevelika: "Nismo došli dobiti Cibonu, želja je bila namučiti je što više, ali očito smo još premlada i preslaba momčad".

"S trenerskog aspekta mi je bilo teško ovo gledati, nadao sam se blažem porazu, ali Cibona je i ovakva, a smatram da je bila na 75 posto, bolja od nas. Kada tako gubite, dajete priliku svim igračima, možda više nikad neće dobiti priliku igrati protiv Cibone", zaključio je trener Kaštela, dodajući da želi Cibosima da se izvuku iz financijskih nevolja u kojima se klub našao.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!