Nogomet

Sušić želi vratiti Salihamidžića i Papca

Mihaela Bradovski • srijeda, 06.01.2010.
Sušić želi vratiti Salihamidžića i Papca
Foto: Sandro Donda

Nedavno izabrani izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Safet Sušić, najavio je razgovore, a zatim i pozive igračima koji se i dalje nalaze u bojkotu nogometnog Saveza BiH...

Izbor kadra koji će krenuti u idući kvalifikacijski ciklus posao je kojim se trenutno bavi Safet Sušić, a čini se kako je konkurencija nezamisliva bez Juventusovog veznjaka Hasana Salihamidžića, ali i Saše Papca.

"Vjerujem kako Salihamidžić može pružiti odlične predstave u nacionalnom dresu stoga planiram razgovarati s njim kao pokušaj da ga vratim u reprezentaciju", jasan je u svojoj odluci Sušić.

"Kako bi što uspješnije završili iduće kvalifikacije i u konačnici dohvatili nastup na Europskom prvenstvu moramo imati jezgru od 18 top igrača, a to je ono što nam u ovom trenutku nedostaje."

No želja da mu Blaž Slišković bude pomoćnik nije rezultirala pozitivnim raspletom. "Odgovor nisam dobio, što u ovom trenutku znači da on nije zainteresiran za rad s reprezentacijom i samim time otpada iz naših planova. Borče Sredojević gotovo sigurno ostaje na svojoj staroj poziciji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • jazzwa10.01.2010. u 16:16
    Nije nedostajao Salihamidžić tj pojedinac, nedostaje njima širina klupe koja bi trebala biti dovoljno kvalitetna da zamijeni dostojno bilo koga u prvih 11, jer vidjelo se kad fale 2-3 igrača iz udarne postave to više nije ona BiH koja se može nositi sa jačim protivnicima, vidjelo se najbolje u... [više na forumu]
    jazzwa
  • ALGHAZANTH07.01.2010. u 17:20
    Možda je baš Salihamidžić nedostajao pa da BIH ostvari povijesni proboj na Svjetsko prvenstvo.
    ALGHAZANTH