Rukomet

Trešnjevka zamrznuta na Islandu

Željko Kubatka • nedjelja, 14.02.2010.
Trešnjevka zamrznuta na Islandu

S dva visoka poraza u Reykjaviku protiv ekipe Frama rukometašice Trešnjevke su završile sudjelovanje u Challenge kupu, a islandska ekipa sasvim zasluženo nastavlja dalje...

Trešnjevka je odigrala dvije utakmice osmine finala u Reykjaviku protiv ekipe Frama. Nadali smo se da iskusnija hrvatska ekipe može proći islandsku stepenicu, no već nakon prve utakmice u subotu i poraza od pet golova snovi o četvrfinalu su bili zamrznuti.

Vanjska linija islandske ekipe je bila neumoljiva i bez problema je zabijala golove. Nakon trideset minuta igre Fram je imao pet golova prednosti što je bila i krajnja razlika. Mara Vidović je postigla 12 golova, ali druge igračice Trešnjevke nisu bile toliko efikasne. Karen Knutsdottir s devet i Hildur Torgeirsdottir sa šest golova su postigle najviše golova u vrlo dobroj islandskoj ekipi.

Druga utakmica je igrana u nedjelju, ali za Trešnjevku bolje da niti nije. Do odmora Islanđanke su imale deset golova prednosti, čemu su dodale još četiri u drugom dijelu. Konačni rezultat od 39:25 ukazuje na jasnu superiornost islandske ekipe.

Challenge kup, osmina finala:
Trešnjevka – Fram 26:31 (12:17)
Fram – Trešnjevka 39:25 (21:11)

foto: Börkur og Ey

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!