Košarka

"Svaka čast mojim dečkima"

Vedran Attias • petak, 19.02.2010.
"Svaka čast mojim dečkima"
Foto: Davor Sajko

Kao i klubu, osvajanje Kupa Krešimira Ćosića sa Zagrebom CO puno je značilo i treneru Denisu Bajramoviću, koji je pohvalio sve svoje igrače za prikazano u finalu protiv Cibone. Velimir Perasović istaknuo je, pak, da nisu imali rješenje za Luku Žorića...

Iako nisu bili favoriti, Mravi iz Trnskog su u finalu protiv Cibone dokazali da ih u njihovoj dvorani nije lako slomiti. Glavni junak bio je Luka Žorić, no kako je rekao trener Denis Bajramović, junaci su bili i svi ostali - i svi su zaslužili pohvalu.

"Pokazali smo karakter u vrlo bitnoj utakmici. Svaki moj igrač, kao što smo se dogovorili, dao je najmanje svoj maksimum; bio je to jedini način na koji smo mogli do pobjede. Svaka čast mojim dečkima koji su zaslužili ovaj trofej. Naravno, ovo ćemo proslaviti, no ostajemo čvrsto na zemlji jer ovo je tek jedna utakmica", osvrnuo se Bajramović na slatku pobjedu u finalnom ogledu gradskih suparnika.

Vezane vijesti

Posebno inspiriran bio je Žorić, u finalu s 24 poena i pet skokova, no ono što je pokazao nije iznenadilo njegovog trenera: "Žorić može krivo dodati, može napraviti grešku, ali u želji neće nikad zakazati. Bila je krasna atmosfera i hvala publici".

Očekivano, Velimir Perasović nije bio zadovoljan, nije imao ni razloga: "Zabijali su nam lagane koševe, na kraju nam je nedostajalo energije. Igrali smo jako loše obranu, a nismo ekipa koja može to izvući igrom u napadu. S dobrim smo rezultatom ušli u završnicu, ali nismo imali snage i sreće za bolji konačan rezultat".

"Nismo zaradli pobjedu, utrčavali su nam iza leđa, imali skokove u napadu, a mi ishitrene odluke u napadu i to nas je koštalo", dodao je Peras, istaknuvši ključnu Žorićevu ulogu.

"U drugom dijelu igrao je sjajnu utakmicu i zabijao u trenucima kada nisu imali rješenja u napadu. Pokušavali smo mijenjati igrače koji su ga napadali, ali ga nismo uspjeli opteretiti prekršajima".

Kup Krešimira Ćosića

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.02.2010. u 22:32
    dobra utakmica
    Obrisan korisnik