Nogomet

Mourinho: "Sve je još otvoreno!"

Marin Pintur • četvrtak, 25.02.2010.
Mourinho: "Sve je još otvoreno!"
Foto: EPA

Iako je Inter došao do prednosti pred uzvrat, glavni akteri pobjede su vrlo oprezni i svjesni da ih čeka 90 teških minuta u uzvratu. Dvoboj u Londonu će biti posebno zanimljiv i zbog povratka Josea Mourinha na Stamford Bridge.

Strijelac prvog zgoditka na utakmici Diego Milito je nakon utakmice bio zadovoljan, ali i oprezan. "Iako imamo malu prednost, još uvijek je sve otvoreno. Možemo biti zadovoljni večerašnjim rezultatom, međutim, silno je nužan oprez u Londonu", rekao je Argentinac.

Interov strateg Jose Mourinho je također svjestan da je četvrtfinale još uvijek daleko. "Ova pobjeda je važna, međutim ništa nije riješeno jer smo odigrali tek prvih 90 minuta", kaže Portugalac. Mourinha povratak na Stamford Bridge očekuje 16. ožujka. "Osjećam se kao da se vraćam doma, međutim sigurno ću znati kontrolirati svoje emocije", najavio je Mourinho.

"Željeli smo pobjedu i imali tu sreću da smo rano poveli. Još jedna važna stvar je da nijedan od obrambenih igrača nije dobio žuti karton", izjavio je Interov trener koji je još i dodao da je zadovoljan suđenjem Mejuta Gonzaleza.

Savršenu noć Argentinaca je drugim pogotkom kompletirao Esteban Cambiasso. "Uspjeli smo u našoj namjeri obvezi – svladati Chelsea večeras. Sada idemo u London osigurati si mjesto u četvrtfinalu. Uvjeren sam da će i u Londonu biti vrhunska utakmica", naglasio je odlični Argentinac.

Frank Lampard je propustio dobru priliku za izjednačenje u 65. minuti. "Mislim da smo bili malo bolji od Intera, imali veći posjed lopte. Ipak, Inter je upravo i igrao na način da nama prepusti inicijativu. Uspjeli smo postići pogodak koji nam pruža šansu za prolaz", izjavio je vrijedni veznjak Chelseaja i engleske reprezentacije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!