Nogomet

Kranjčar: "Lopta mi je dobro sjela"

Nikola Vlahović • četvrtak, 04.03.2010.
Kranjčar: "Lopta mi je dobro sjela"
Foto: Sandro Donda

Izabranici Slavena Bilića teško su došli do minimalne pobjede nad solidnom Belgijom. Iako igra nije bila na pravom nivou, na kraju se pamti rezultat, koji je i večeras bio na strani naših reprezentativaca.

Utakmicu je u 63. minuti fantastičnim udarcem sa dvadesetak metara odlučio Niko Kranjčar. Strijelac jedinog gola na utakmici rekao je: "To je prijateljska utakmica koja ne može pokazati previše. Međutim, lijepo je otići kući s pobjedom nakon ovako teškog gostovanja".

Što se tiče prekrasnog gola Kranjčar je dodao: "Lopta mi je dobro sjela, a možda se i golman krivo postavio. Sve u svemu sam zadovoljan, iako je ova utakmica došla u najgorem dijelu sezone. Međutim, nisam zadovoljan što smo gubili neke duele, ali s obzirom na važnost utakmice to nije ništa neobično".

Darijo Srna se požalio da je dobio neugodan udarac i priznao da nakon utakmice možemo biti sretni rezultatom, ali igrom nikako ne. "Dobio sam bolan udarac u trticu, ali sad je već bolje. Rezultat je dobar, ali igra baš i ne. Sastali smo se nakon tri mjeseca, to je svakako hendikep, a i igrali smo protiv vrlo nugodnog protivnika. Ispred nas je još dosta vremena da se uigramo. Što se sustava igre tiče, moj je dojam da nema prevelike razlike", objasnio je Srna.

Igrač Trabzonspora Hrvoje Čale, naglasio je da mu je žao propuštene prilike, ali da je na kraju najvažnije da je Hrvatska pobijedila. "U prvom poluvremenu sam igrao bolje nego u drugom. To je posljedica umora jer nisam igrao neko vrijeme. Žalim za svojom propuštenom prilikom. Želio sam pucati, ali sam čuo Olića kako me zove. Ipak je najvažnije da smo pobijedili Belgiju", prokomentirao je Čale.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.03.2010. u 12:21
    bravo Niko. Po meni on treba biti kapetan repke.
    Obrisan korisnik
  • beaver04.03.2010. u 11:03
    ajde molim te...bilo je i losijih od njega. modric neki motor ekipe pa se nije sa loptom sastao.
    beaver
  • Obrisan korisnik04.03.2010. u 08:58
    mislim da se Čale treba ispričati što je prihvatio izbornikov poziv, a ne što je propustio priliku!
    Obrisan korisnik
  • beaver04.03.2010. u 03:41
    Dobar udarac Nike. I jos vise on je bio jedini igrac koje je nesto probao u prvom dijelu. Misli da Srna mora predati kapetansku traku njemu.
    beaver