Nogomet

Petrić: "Jedini preostali cilj"

Borna Rupnik • četvrtak, 18.03.2010.
Petrić: "Jedini preostali cilj"
Foto: EPA

HSV u četvrtak navečer igra uzvratni susret osmine finala Europske lige protiv Anderlechta, a Mladen Petrić ne bježi od imperativa prolaska u sljedeći krug natjecanja...

Pobjeda iz prve utakmice (3:1) nemala je zaliha hamburških nogometaša prije uzvrata u Bruxellesu, a hrvatski reprezentativac Mladen Petrić uoči susreta ističe da je HSV sve svoje snage usmjerio na europsko natjecanje jer se finale igra na njihovoj Nordbank Areni.

"Osvajanje Europske lige jedini nam je preostali cilj", rekao je naš napadač, čiji se klub oprostio od borbe za naslov prvaka Njemačke. HSV u prvenstvu drži peto mjesto s 43 boda, 13 manje od vodećeg Bayerna, i bori se za europske pozicije naredne sezone.

Vezane vijesti

"Ne priznajemo ništa osim finala. Moramo vjerovati u sebe i svoje mogućnosti, a imamo velika očekivanja. Ne odemo li do kraja, nismo ništa napravili", rekao je Mladen Petrić.

HSV je skupinu prošao u konkurenciji Hapoela iz Tel Aviva, Celtica i bečkog Rapida da bi u šesnaestini finala izbacio nizozemski PSV, uz Petrićev pogodak u Eindhovenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Ne okreći se sine...

    Piše: Petar Jenjić

    Ne okreći se sine...

    Iza nas je još jedan dan na Europskom prvenstvu koji je obilježilo igranje naših susjeda. Slovenija je, za razliku od Srbije, došla do boda...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!