Nogomet

Henryjeva noćna mora postala stvarnost

Borna Rupnik • petak, 19.03.2010.
Henryjeva noćna mora postala stvarnost
Foto: EPA

Dvoboj Barcelone i Arsenala u četvrtfinalu Lige prvaka posebnu će težinu dobiti u liku Thierryja Henryja, Barceloninog napadača koji je važan dio svoje karijere proveo u Londonu...

Thierry Henry u petak je držao palčeve da njegova Barcelona u četvrtfinalu Lige prvaka ne izvuče Arsenal. Međutim, nije imao sreće - upravo će se zaigrani engleski sastav Arsenea Wengera susresti s zaigranim sastavom Josepa Guardiole.

"Nezamislivo mi je da se Barcelona i Arsenal susretnu u Ligi prvaka. Ne mogu opisati kako bih se osjećao zbog toga jer ću biti Arsenalov navijač do smrti", izjavio je nedavno Henry engleskim medijima.

"Iako sam ponosan što igram za Barcelonu, užasavam se pomisli da izvučemo Arsenal", nastavio je tada francuski napadač kojemu ne preostaje drugo nego pomiriti se s činjenicom da će se suprotstaviti svom bivšem klubu.

U tom je razgovoru opisao i kako će pratiti ždrijeb u Nyonu: "Uvijek je isto, ne mogu disati sve dok ne vidim da su Barcelona i Arsenal izvukli druge suparnike. Mrzio bih da nas ždrijeb spoji i molim se da se to ne dogodi".

Molitve mu ovoga puta nisu uslišane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!