Nogomet

Srna: "Ovo je šok za nas"

Nikola Vlahović • četvrtak, 25.03.2010.
Srna: "Ovo je šok za nas"
Foto: Dragan Kovač

Šahtar našeg Darija Srne, neočekivano je izgubio u polufinalu Ukrajinskog nogometnog kupa od Metalurga 2:1. Hrvatski reprezentativac odradio je cijelu utakmicu.

Igrači Šahtara doživjeli su neugodan poraz od Metalurga u polufinalu Ukrajinskog kupa. Golove za pobjedničku momčad postigli su Mgunija i Dimitrov u prvih deset minuta utakmice. Počasni gol za Šahtar postigao je Fernandinho na kraju utakmice.

Hrvatski reprezentativac Darijo Srna, odigrao je svih 90 minuta za svoju momčad, a nakon poraza mogao je samo čestitati igračima Metalurga na pobjedi. "Čestitao bih igračima Metalurga na pobjedi. Oni već duže vremena igraju dobar nogomet na svom terenu i uvijek je izazov odigrati utakmicu protiv njih", rekao jeSrna za službenu stranicu svog kluba.

Bivši igrač Hajduka pokušao je objasniti zašto je njegova momčad izgubila. "Domaći igrači bili su motiviraniji u prvom poluvremenu, ali u drugom poluvremenu mi smo više željeli pobjedu. Teško se vratiti u igru nakon što smo rano primili dva pogotka. U nastavku smo stvorili nekoliko prilika, ali nismo ih uspjeli realizirati", dodao je Srna.

Već drugu godinu za redom Šahtar gubi važne utakmice u kupu, prošle godine izgubili su u finalu od Poltave. "Ovo je težak udarac za nas i moramo izvući neke pouke iz ovog poraza. Moramo se sad usmjeriti na osvajanje prvenstva. Dobro je što je Dinamo izgubio utakmicu u prvenstvu jer smo mi preuzeli čelo ljestvice. Međutim, budemo li igrali kao u prvom poluvremenu utakmice protiv Metalurga, nećemo osvojiti ligu", zaključio je Dario.

Šahtar trenutno ima 52 boda i nalazi se na čelu prvenstvene ljestvice, dok Vukojevićev i Sablićev Dinamo ima dva boda manje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!