Nogomet

Walcott: "Barcelona kao na Playstationu"

Borna Rupnik • četvrtak, 01.04.2010.
Walcott: "Barcelona kao na Playstationu"
Foto: EPA

Theo Walcott bio je predvodnik Arsenalovog povratka u dvoboju protiv Barcelone, no ne bježi od činjenice da je njegova momčad gotovo 70 minuta bila samo promatrač...

Arsenal je na Emiratesu nadoknadio zaostatak od dva pogotka razlike i u Barcelonu putuje bez poraza. Detonator bolje igre londonskog sastava i strijelac za smanjenje rezultata bio je Theo Walcott, koji je u igru ušao u 68. minuti.

Poslije utakmice engleskim je medijima prepričao svoje dojmove s klupe: "Barcelona je izgledala kao da netko igra na Playstationu. Ali moram priznati da je bilo veliko iskustvo za mene gledati te igrače na djelu. Sudjelovati u takvoj utakmici, i pritom odigrati dobro, ispunjenje je sna".

"Bila je to fantastična utakmica za neutralne promatrače. Barcelona je sve radila kako treba, pogotovo u tih prvih 70 minuta. Frustrirali su i nas i naše navijače", dodao je Walcott.

Pri ulasku u igru želio je iskoristiti prostor iza Barcelonine obrane, a pohvalio je i mentalni sklop svoje momčadi: "Razmišljao sam da im moram ulaziti iza leđa, ali teško je to bez lopte. Ipak, malo su pali pri kraju, a i navijači su nas podržali. Pokazali smo karakter i izborili solidan rezultat. Prije godinu dana vjerojatno bismo odustali u ovakvoj situaciji".

Iako 2:2 nije baš idealan rezultat, u Barcelonu kreće s optimizmom u torbi, bez obzira na izostanke: "Razočarani smo što smo primili dva gola, ali mislim da smo još uvijek u igri za polufinale. Tko god zaigra, odradit će svoj posao. Nedostajat će nam, ali vjerujem da možemo rano zabiti gol i olakšati si zadatak".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.04.2010. u 02:16
    i nadam se eduardovom startu od 1. minute. :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.04.2010. u 02:16
    haha..a ovo je dobro reka.barca baš izgleda ka na plejki.kad vidiš messija,misliš si,pa pitanje jel uopće moguće bolje igrat od ovoga?čarobno.šteta što im dominacija nije bila okrunjena večeras :( al na camp nou ih tuku 1-0 hehe
    Obrisan korisnik