Nogomet

Wenger: "Mogli su nas dokrajčiti"

Borna Rupnik • četvrtak, 01.04.2010.
Wenger: "Mogli su nas dokrajčiti"
Foto: EPA

Iako se slaže da je Barcelona imala mnogo više od igre, Arsene Wenger vjeruje da njegova momčad, koja se odbila predati u vrlo teškoj situaciji, može u polufinale...

Arsenalov trener Arsene Wenger djelomično krivi i svoje nogometaše za malu Barceloninu školu nogometa u uvodnom dijelu prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka na Emiratesu, a goste je počastio lijepim riječima.

O Fabregasu

Kapetan Cesc Fabregas donio je izjednačenje s bijele točke, no čini se da se ponovno ozlijedio. "Nisam siguran jesam li pogodio sa stavljanjem Fabregasa u momčad, ali vjerovao sam liječnicima i njegovom osjećaju. Svi su se složili da je spreman za igru", kaže Wenger.

"Igrali smo protiv vrhunske momčadi, a u prvom smo dijelu imali sreće. Mogli su nas dokrajčiti. Ostavili smo im previše prostora, tako da je i naša loša igra uzrok njihove dominacije. Nije nam lako prihvatiti da su nas nadigrali, ali poštujem to što su učinili. Nisu slučajno osvojili sve što su osvojili", prokomentirao je Francuz.

Pogodio je s uvođenjem Thea Walcotta: "On je unio živost. Morali smo sve baciti u napad, a s loptom u nogama uvijek smo izgledali opasno. I moram pohvaliti svoje igrače jer se nisu predali ni nakon 0:2 protiv Barcelone. Za to treba psihičke snage".

"Žalim samo za time što smo primili dva gola. Uvjeren sam da bismo pobijedili da nismo primili tako jeftine golove", nastavio je Wenger.

Prije uzvrata na Camp Nou ništa još nije izgubljeno, naglasio je strateg engleskog predstavnika: "Možemo Barceloni zagorčati život u uzvratu i proći u polufinale. Naravno, neće nam biti dostatno samo to što će im nedostajati Puyol i Pique".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.04.2010. u 15:44
    wenger:"mogli su nas dokrajčiti." no shit,sherlock? :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.04.2010. u 08:34
    Wenger, jeftine golove?!? kakve jeftine golove?!? Da niste imali Almuniu na golu, popili bih ih 10, a ne dva....
    Obrisan korisnik