Nogomet

Završnica Nike Premier Cupa

Mihaela Bradovski • četvrtak, 08.04.2010.
Završnica Nike Premier Cupa

Nakon što su završena natjecanja po regijama i nakon što je poznato svih osam sudionika završnice Nike Premier Cupa 2010. za Hrvatsku, ovoga će se vikenda, na terenima Nogometnog centra Zagrebello odigrati sama završnica ovog natjecanja za igrače rođene 1995. godine i mlađe...

U Veslačkoj će u subotu i nedjelju 10. i 11. travnja put na europsku završnicu tražiti Cibalia, Dalmatinac (Crno), Dinamo, MV Croatia (Slavonski Brod), Neretva (Metković), Rijeka, Varteks i prošlogodišnji pobjednici, mladi nogometaši Zagreba.

Raspored utakmica

10.04.2010.

16:30
1. kolo grupe A (na dva terena)

17:30
1. kolo grupe B (na dva terena)

11.04.2010.

09:00
2. kolo grupe A (na dva terena)

09:50
2. kolo grupe B (na dva terena)

10:40
3. kolo grupe A (na dva terena)

11:30
3. kolo grupe B (na dva terena)

13:00
Finalna utakmica

13:50
Proglašenje pobjednika i dodjela priznanja

Turnir će se odigrati u dvije skupine po četiri momčadi, a pobjednika će dati međusobni susret dva prvoplasirana sastava. Utakmice na ovom turniru traju 40 minuta (2x20).

Europska će se završnica održati u danskom Aarhusu od 29. travnja do 3. svibnja ove godine. Zagrebovi su stariji pioniri prošle godine u Genku zauzeli deveto mjesto u konkurenciji 20 momčadi.

Na proglašenju pobjednika nagrade će uručivati predstavnici prvoligaških klubova iz Zagreba i okolice koji nose obuću proizvođača koji je suorganizator turnira. Očekuje se tako dolazak Davora Vugrinca, Josipa Škorića, Jefthona, Mateja Delača (...).

Ovogodišnje će izdanje za Hrvatsku biti 13. po redu, a svoje su nastupe proteklih godina na njemu zabilježili brojni, kako bivši tako i sadašnji, mladi i A reprezentativci poput Vedrana Ćorluke, Dejana Lovrena, Nikole Kalinića, Ivana Kelave, Tomislava Barbarića, Mensura Mujdže, Marija Brkljače.

Osim hrvatskih talenata i brojne su svjetske zvijezde igrale na europskim, ali i svjetskim završnicama; Fabregas, Tevez, Robinho, Torres, Iniesta, Postiga, Aquilani i mnogi drugi.

Svjetska je završnica na rasporedu u mjesecu kolovozu u Manchesteru.

Foto: www.premiercupmedia.com

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.04.2010. u 23:01
    Bravo Mihaela. Rijetko se nalaze članci o klincima. A oni najpoštenije igraju nogomet.
    Obrisan korisnik