Nogomet

Video: Nova pobjeda Meksika

Nikola Vlahović • petak, 14.05.2010.
Video: Nova pobjeda Meksika
Foto: EPA

Meksička nogometna reprezentacija nastavila je odigravati pripremne utakmice pred odlazak na Svjetsko prvenstvo. Jučer su minimalnim rezultatom svladali Angolu.

Izabranici Javiera Aguirrea jučer su odigrali novu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo. Zahvaljujući pogotku Andresa Guardada iz 53. minute, Meksikanci su upisali novu pobjedu.

Utakmica je odigrana na Reliant stadionu pred 70.000 navijača, a nakon minimalne pobjede nad Angolom izbornik Meksika nije bio u potpunosti zadovoljan. "Obranom sam vrlo zadovoljan i taj me segment igre ne brine, međutim, naš napad je slab i na tome moramo raditi. Do Svjetskog prvenstva moramo poboljšati igru naših napadača", rekao je Aguirre.

Meksiko je bio bolji od Angole i sasvim zasluženo došao do pobjede. To pokazuje i podatak da su igrači Angole prvi udarac prema vrataru Meksika, Guillermu Ochoi uputili tek deset minuta prije kraja utakmice.

Čast otvaranja Svjetskog prvenstva pripala je upravo Meksikancima, koji će 11. lipnja odigrati prvu utakmicu protiv Južnoafričke Republike. Osim te dvije reprezentaciju u skupini A nalaze se još Urugvaj i Francuska.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!