Nogomet

Van Gaal: "Nije bilo velike razlike"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 23.05.2010.
Van Gaal: "Nije bilo velike razlike"
Foto: EPA

Bayern i Louis van Gaal nisu uspjeli stići do titule najboljih ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka. Ivica Olić, Danijel Pranjić i društvo morat će se zadovoljiti uspjesima koje su postigli na putu do subotnjeg dvoboja, spore reakcije obrane, manjak koncentracije u završnici, ali prije svega sjajni Milito odredili su pobjednika...

Da je u pehar najbolje momčadi otišao u prave ruke nakon samog susreta potvrdio je i vratar njemačke momčadi Jörg Butt. "Mora se priznati kako je Inter zasluženo stigao do naslova. Mi smo razočarani, nismo uspjeli prezentirati našu igru, a oni su danas imali raspoloženog napadača. Veliki je uspjeh što smo stigli do finala."

Još kritičniji prema izvedbi svoje momčadi bio je Philipp Lahm: "U prvom smo dijelu utakmice igrali previše uznemireno, nismo bili dovoljno hrabri. Nastavak je donio bolju igru no u ovakvim utakmicama pogreške se skupo plaćaju."

A s Buttovim mišljenjem složio se na konferenciji za novinare i strateg poraženog sastava Louis van Gaal. "Nismo bili dovoljno dobri da dođemo na razinu prijašnjih igara. Inter je samo reagirao na to, ali je svejedno zasluženo slavio. Ključno je bilo vrijeme postizanja pogodaka."

Iako je njegova momčad poražena s dva pogotka razlike Nizozemac izdvaja: "Danas su moji igrači naučili kako se sve na kraju svede na detalje. I dalje imam osjećaj da smo mogli pobijediti. Nije bilo velike razlike", te nastavlja - "Mi smo napadali, Inter se branio, ali morate biti u velikoj formi kako bi svladali takvog protivnika."

"Pobijedila je efikasnija, ne i bolja momčad. Da je Müller pogodio sve bi možda bilo drugačije. Ali nitko mu ne zamjera, zabio je mnogo važnih pogodaka ove sezone", mišljenja je Mark van Bommel.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.05.2010. u 21:38
    Da je igrao Ribery,bio bi to drugi Bayern.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.05.2010. u 00:33
    Vidim po minusima da niste shvatili moje pitanje - odnosilo se na bitne Mullerove golove o kojima je u tekstu govorio van Bommel...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.05.2010. u 23:14
    aj sutite ko vam je kriv sto nemate pojma do finala ste dosli na veliku lutriju
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.05.2010. u 11:59
    MA i ovaj komentar s Militom mi je za minuse
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.05.2010. u 03:50
    A da Hajduk ima Messija i Drogbu...
    Obrisan korisnik