Rukomet

Nexe na CO u završnici Kupa

Ivana Strahija • utorak, 25.05.2010.
Nexe na CO u završnici Kupa

U prostorijama HRS-a izvučeni su parovi završnice Kupa za rukometaše. U polufinalu će se sastati MKA IPC – Kaštela Adriachem te Croatia osiguranje – Nexe.

U Makarskoj će se 5. i 6. lipnja igrati završni turnir rukometnog Kupa, a danas su izvučeni i polufinalni parovi. Čakovečki MKA IPC uspio je izbjeći i CO Zagreb i Nexe, te je uparen s Kaštelom Adriachem, čime je dobio protivnika s kojim može odigrati dobru utakmicu i osigurati nastup u finalu.

Član 1. HRL Kaštela je inače na putu do polufinala porazila premijerligaše Bjelovar (30:29) i Medveščak (24:24, nakon sedmeraca 29:28), pa nikako nije laki protivnik. Ta je momčad trenutno šesta na ljestvici drugog ranga hrvatskog rukometnog natjecanja. No, MKA IPC čvrsto je naumio ove godine proći u finale Kupa, a posebni će im motiv biti događanja iz Dubrovnika prošle godine.

Interesantan bi trebao biti i susret CO Zagreba i Nexea. Ove su sezone odlični Našičani jako namučili hrvatskog prvaka, u prvom susretu u sedmom kolu CO Zagreb je u Našicama jedva pobijedio s +2 (34:32), dok je u uzvratu u 22. kolu Nexe opet bio na vrhunskoj razini, a CO je slavio sa svega +3 (30:27).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • dany198325.05.2010. u 17:26
    konacno pipo izbjegao Zagreb
    dany1983