Nogomet

Neuspješni testovi Paragvaja i Kameruna

Borna Rupnik • srijeda, 26.05.2010.
Neuspješni testovi Paragvaja i Kameruna
Foto: EPA

Jedan od posljednjih kamerunskih testova prije odlaska na Svjetsko prvenstvo nije uspio, a uspjehom se ne mogu pohvaliti ni Paragvajci...

Kamerunski "lavovi" nakon utakmice protiv Gruzije neće biti puni optimizma. Nisu opravdali ulogu favorita u prijateljskom ogledu u Linzu, a izbornik Paul le Guen, čini se, ima još dosta posla prije puta u Južnoafričku Republiku.

Njegova momčad nije pronašla način kako slomiti gruzijsku obranu, a u igri je bilo dosta nepovezanosti. Gruzija je disciplinirano odradila defenzivni dio posla, što odmah može biti upozorenje i našem izborniku Slavenu Biliću jer nam i Gruzijci stoje na putu prema Europskom prvenstvu.

Paragvaj je istovremeno poražen od Republike Irske. Strijelci za Irce bili su Doyle i Lawrence u prvom poluvremenu, a počasni je pogodak za Paragvajce postigao Lucas Barrios, napadač dortmundske Borussije rođen u Argentini, koji je tako na najbolji mogući način debitirao u nacionalnom dresu.

Ukrajina, koja poput Hrvatske neće vidjeti Svjetsko prvenstvo, svladala je Litvu 4:0 zahvaljujući dvostrukim strijelcima Alijevu i Ševčenku.

Prijateljske utakmice:
Ukrajina - Litva 4:0
Gruzija - Kamerun 0:0
Armenija - Uzbekistan 3:1
Republika Irska - Paragvaj 2:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!