Nogomet

Samaras: "Razočarani smo"

Nikola Vlahović • subota, 12.06.2010.
Samaras: "Razočarani smo"
Foto: EPA

Južna Koreja danas je nadigrala Grčku i sasvim zasluženo došla do vrlo važne pobjede, dok su grčki reprezentativci razočarani.

Grčka nogometna reprezentacija odigrala je vrlo lošu utakmicu te su igrači Južne Koreje sasvim zasluženo došli do važna tri boda u prvoj utakmici u skupini B.

Napadač Grčke Georgios Samaras priznao je kako je razočaran porazom: "Željeli smo napraviti najbolje, imamo odigrati još dvije vrlo teške utakmice i potrudit ćemo se da odigramo najbolje što možemo".

Grčka je u dodatnim kvalifikacijama bila bolja od Ukrajine i tako je izborila odlazak u Južnoafričku Republiku. Premda su izabranici Otta Rehhagela najavljivali pobjedu, na kraju mogu biti zadovoljni što su primili samo dva gola.

Samaras smatra da je Južna Koreja pobijedila zahvaljujući njihovim pogreškama. "Oni su vrlo dobra momčad, ali mislim da su do pobjede došli zbog naših pogrešaka. Dali su nam dva gola, a mi se nismo uspjeli vratiti u igru", rekao je napadač Celtica.

"Naravno da smo razočarani ovim porazom, međutim, nemamo puno vremena za razmišljati o tome što nam se danas dogodilo", dodao je.

Južna Koreja došla je do važne pobjede, dok Grčku čekaju još dvije izuzetno teške utakmice u kojima će teško doći do bodova. Naime, čeka ih okršaj protiv Argentine i Nigerije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!