Nogomet

Kuzmanović: "Nadam se da će mi oprostiti"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 14.06.2010.
Kuzmanović: "Nadam se da će mi oprostiti"
Foto: EPA

Tragičar prvog nastupa reprezentacije Srbije na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici zove se Zdravko Kuzmanović, koji se nakon pogreške nada oprostu...

Samo je nekoliko minuta dijelilo Srbiju od barem jednog boda na premijeri u Južnoafričkoj Republici, no tada je Zdravko Kuzmanović u svom šesnaestercu igrao rukom, a Asamoah Gyan ostavio Srbe s nulom na bodovnom kontu.

"Nadam se da će mi suigrači oprostiti", požalio se Zdravko Kuzmanović poslije utakmice. "Nisam bio u stanju ni razgovarati sa svojim prijateljima, samo sam razmišljao o tome što se dogodilo", nastavio je.

"Jako sam tužan. Pogriješio sam, nije mi bila namjera igrati rukom. Htio sam loptu zahvatiti glavom, ali učinio sam nešto drugo. Svim svojim suigračima još jednom poručujem da mi je žao", kaže veznjak njemačkog Stuttgarta.

"Smatram da smo zaslužili barem jedan bod, odnosno remi, a sada zbog mene nemamo ništa. Morali smo izbjeći takav rasplet, na Svjetskom prvenstvu je svaki bod važan. Izgubili smo i uistinu mi nije lako", zaključio je Kuzmanović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.06.2010. u 23:03
    na svakoj drugoj utakmici na SP neko bude tragicar...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.06.2010. u 20:19
    sta misliti kolikom je dobio eura da igra rukom?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.06.2010. u 19:39
    srbski stjepan tomas!
    Obrisan korisnik