Nogomet

Mendoza: "Ovaj poraz nije pošten"

Borna Rupnik • srijeda, 16.06.2010.
Mendoza: "Ovaj poraz nije pošten"
Foto: EPA

Nogometaši Čilea pobjedom su otvorili svoj nastup na Svjetskom prvenstvu, no izbornik Marcelo Bielsa upozorava na propušteno i ističe da ništa još nije gotovo. S druge strane, Sergio Mendoza vjeruje da je presudila sreća...

Čile je na svjetskoj smotri u Južnoafričkoj Republici upisao prva tri boda. To se protiv Hondurasa u velikoj mjeri i očekivalo, no ne može se reći da je bilo lako i rutinski.

"Nismo se opterećivali rekordima i poviješću, usredotočeni smo samo na prolazak u drugi krug natjecanja", prokomentirao je poslije utakmice čileanski izbornik Marcelo Bielsa.

Vezane vijesti

"Osim toga, morali smo zabiti više golova. Nadam se da nam se promašaji neće osvetiti. Ne izborimo li prolazak u osminu finala, ova nam pobjeda neće ništa značiti i nećemo je pamtiti kao uspjeh", jasan je bio Argentinac.

Nešto drukčijeg pogleda na utakmicu bio je reprezentativac Hondurasa Sergio Mendoza, koji je po završetku dvoboja oplakivao zlu sreću: "Ovaj poraz nije pošten".

"Jedini smo pogodak primili zapravo slučajno, a Čile pritom nije stvorio nijednu drugu pravu priliku", smatra Mendoza. Strijelac tog jedinog pogotka bio je Jean Beausejour u 34. minuti utakmice.

SP 2010. - Skupina H

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Honduras0:1Čile
Španjolska0:1Švicarska
1Španjolska 34:2+26
2Čile 33:2+16
3Švicarska 31:104
4Honduras 30:3-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.06.2010. u 02:51
    pošteno bi bilo 6 0. bezvezni honduras i pleme palaciosa
    Obrisan korisnik