Nogomet

Torosidis: "Više mi ništa nije važno"

Ivana Strahija • četvrtak, 17.06.2010.
Torosidis: "Više mi ništa nije važno"

Grci su pobjedom nad Nigerijom, iako s igračem više u većem dijelu utakmice, izuzetno zadovoljni, posebno zato jer su se vratili iz zaostatka od jednog gola.

"Susret je počeo baš kao i prošli, a mi smo ostali u zaostatku nakon gola Nigerijaca. Trebalo nam je dosta vremena da se vratimo u igru", kazao je novinarima Otto Rehhagel, izbornik Grčke.

Priznao je da je Grcima crveni karton za Nigerijce dosta značio: "Istina, to nam je uvelike pomoglo i od te 33. minute smo bili dominantni. No, ne bi bilo pošteno reći da je to jedini razlog naše pobjede, jer znamo za dosta utakmica u kojima su ekipe imale igrača više i izgubile. Mislim da su ključne bile naša strast i vjera."

Što se prolaska u drugi krug tiče, Rehhagel je kazao: "Agrentinci su svjetska momčad, očito bolji od nas. Ne kažem da nemamo šanse, ali su Agrentinci jasni favoriti i bit će nam užasno teško. Tako da ćemo se sada samo veseliti pobjedi nad Nigerijom."

Vasiliosu Torosidisu, strijelcu pogotka za 2:1 koji je Grčkoj donio pobjedu, ništa nije moglo pomutiti sreću: "Uopće mi nije važno što će se dalje događati. Oduševljen sam pobjedom i zbog navijača koji nikada nisu prestali vjerovati u nas."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.06.2010. u 09:47
    i što ćemo sad'? nakon prve utakmice tvrdili smo da su stari, a gle ih sada...
    Obrisan korisnik