Nogomet

Lagerback: "Možda sam predugo u poslu"

Ivana Strahija • četvrtak, 17.06.2010.
Lagerback: "Možda sam predugo u poslu"

Nigerijski izbornik, Šveđanin Lars Lagerback, porazom od Grčke je bio iznimno razočaran. No, bio je ljut i na nedostatak komunikacije sa sucima...

Lagerback je nakon susreta prvo pošteno rekao: "Moram čestitati Grcima, koji su zabili dva gola, a mi samo jedan." No, izuzetno ga je razljutio nedostatak komunikacije sa sucima: "Možda sam ja predugo u ovom poslu, pa mi zato to tako teško pada. Ali užasno sam razočaran time što se nismo smjeli obratiti sucima i pitati zbog čega je Kaita dobio crveni karton."

Crveni karton u 33. minuti za veznjaka Nigerije Kaitu uvelike je usmjerio susret: "S obzirom na brojčanu inferiornost još možemo biti zadovoljni konačnim rezultatom. Crveni karton prelomio je susret, to je jasno. Preostaje nam jedino da sutra krenemo ispočetka i nadamo se najboljem."

Za kraj je Lagerback komentirao i pogrešku nigerijskog vratara Vincenta Enyeame, koja je Grcima donijela tri boda: "Istina, lopta se kreće čudno, ali ne samo nama nego svima, tako da to ne može biti isprika."

Nigerijski strateg ipak se nada prolazu u drugi krug: "Ukoliko Argentina pobijedi u svojoj utakmici mi imamo šanse za prolaz."

SP 2010. - Skupina B

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Argentina4:1Južna Koreja
Grčka2:1Nigerija
1Argentina 37:1+69
2Južna Koreja 35:6-14
3Grčka 32:5-33
4Nigerija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis19.06.2010. u 18:33
    pa to ja stalno govorim -- martins bi bio ubio grke svojom brzinom.
    cameosis
  • Obrisan korisnik17.06.2010. u 23:44
    Lagerback,jebi se ti i tvojaformacija.Stavi već jednom Martinsa i utaku od početka.
    Obrisan korisnik