Nogomet

Carragher: "Potpuno shvaćam zvižduke"

Borna Rupnik • subota, 19.06.2010.
Carragher: "Potpuno shvaćam zvižduke"
Foto: EPA

Engleski su nogometaši u petak navečer u Cape Townu protiv Alžira zaradili samo obilje zvižduka. Jamie Carragher tvrdi da nema ništa protiv njih...

Engleski reprezentativac Wayne Rooney izrazio je poslije "nule" s Alžirom nezadovoljstvo ponašanjem navijača Gordog Albiona, koji su svoju momčad s terena ispratili zvižducima. No, njegov kolega Jamie Carragher suprotnog je mišljenja.

"Potpuno shvaćam zvižduke. Nemam ništa protiv da navijači poslije utakmice pokažu koliko su frustrirani", izjavio je Liverpoolov branič po završetku utakmice.

"Ne slažem se sa zviždanjem za vrijeme utakmice, ali sasvim su mi razumljivi zvižduci kada utakmica završi. Navijači su došli ovamo i platili svoju ulaznicu", nastavio je.

Doduše, smatra da se svi moraju držati zajedno: "Imamo velik broj navijača i svi mi želimo da Engleska bude što bolja. Igrači, osoblje, mediji, navijači... svi zajedno pobjeđujemo i svi zajedno gubimo".

Ujedno je dodao da Englezi nisu opušteno stigli na Svjetsko prvenstvo: "Nismo ni mislili da će biti lako proći skupinu. Svim je reprezentacijama važan uspjeh i svima su ulozi veliki".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!