Nogomet

Podolski: "Nisam loše pucao"

Borna Rupnik • subota, 19.06.2010.
Podolski: "Nisam loše pucao"
Foto: EPA

Nijemci su si život na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici otežali porazom od Srbije, a svoja su razmišljanja poslije utakmice ponudili i Lukas Podolski te Thomas Müller...

Lukas Podolski nije se proslavio protiv Srbije. Promašio je jedanaesterac za poravnanje, a imao je još dvije dobre prilike za pogodak.

"Nisam loše pucao. Inače sam precizniji s bijele točke. No, moram preuzeti odgovornost za promašaj", izjavio je njemački napadač koji žali za propuštenom prilikom za ranim plasmanom u osminu finala.

"Poraz je gorak, naravno. Mogli smo pobijediti, a to bi nas odvelo na prag drugog kruga", dodao je Lukas Podolski.

Njegov reprezentativni kolega, mladi Thomas Müller, osvrnuo se na isključenje Miroslava Klosea, koje je također umnogome odredilo tijek susreta. Srbija je samo dvije minute poslije postigla pobjedonosni pogodak.

"Teško je slaviti kada protivnik ima igrača više i zaigra defenzivno. Smatram da Klose nije trebao dobiti crveni karton, nije se radilo o težem prekršaju i mnogi ga suci ne bi isključili", kaže igrač Bayerna.

"Za razliku od susreta protiv Australije, nije nam sve išlo po planu. Sada se jednostavno moramo usredotočiti na Ganu", zaključio je Müller.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.06.2010. u 19:18
    Nikada nisam pratio bolje suđenje.Sudija je za svaki kontakt sa leđa,delio žuti.Klose je mogao da vidi kriterijum i po njemu da se ponaša.Inače je pre crvenog šutirao loptu posle zvižduka sidije i i mao raspravu.Posle toga je dobio crveni.Sve jasno!
    Obrisan korisnik