Nogomet

Wayne Rooney se ispričao

Damir Žbulj • subota, 19.06.2010.
Wayne Rooney se ispričao
Foto: EPA

Nakon neprepoznatljive igre i samo dva neodlučena rezultata iz prve dvije utakmice, engleski nogometaši suočili su se s kritikama navijača i medija.

Razočarani rezultatom utakmice protiv Alžira u petak, engleski navijači na stadionu počastili su svoje reprezentativce zvižducima i uvredama, a najžešći u reakciji bio je napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney. Napuštajući travnjak po završetku utakmice obrušio se na navijače te ironično u kameru izjavio: "Baš je lijepo kad te vlastiti navijači vrijeđaju. To se zove podrška."

Nakon prespavane noći, Rooney je shvatio kako je pretjerao te se putem Engleskog nogometnog saveza ispričao navijačima. "U petak navečer rekao sam neke stvari u žaru trenutka, a koje su bile posljedica frustracije igrom i rezultatima na obje naše utakmice. Ispričavam se svima koje sam uvrijedio svojim postupkom po završetku utakmice." Na kraju je još i zaključio: "Najvažnija stvar sada je da se konsolidiramo, budemo pozitivni te da dobijemo utakmicu u srijedu, a za to će nam biti potrebna podrška navijača više nego ikad."

Rooney se nalazi pod velikim pritiskom navijača i medija jer se od njega očekivalo da će sa svojim golovima predvoditi reprezentaciju u pohodu na svjetski naslov, a on niti u svojem šestom nastupu na Svjetskim prvenstvima nije uspio zatresti mrežu protivničkih vratara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • beaver21.06.2010. u 05:51
    zasto se ispricao. desetak tisuca ljudi ima pravo da ga pluje a on bi to morao mirna srca uzeti...nema sanse
    beaver
  • Obrisan korisnik20.06.2010. u 01:02
    Nije ni Rooneyu lako igrati u repki.. Ti Englezi su svi zasrani,bojažljivi,bez nekih suvislih akcija ni blizu onih izdanja koje Lampard,Gerrard,Barry i ostatak pružaju u svojim klubovima.. Nije ni čudno da je Rooney puko kad mora igrati u repki kao kada je igrao kada mu je Ronaldo bio u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.06.2010. u 00:27
    nezna čemu se ispričava, to je prava snaga reprezentacije, iskreno mogli su i gore proć! BILIĆU ODLAZI!
    Obrisan korisnik