Nogomet

Cannavaro Terryju: "Fabio je šef"

Mihaela Bradovski • utorak, 22.06.2010.
Cannavaro Terryju: "Fabio je šef"
Foto: Kristijan Komarica

Kapetan talijanske nacionalne vrste, Fabio Cannavaro, upozorio je Johna Terryja kako su u budućnosti ne bi smio tako ponašati prema izborniku Fabiju Capellu...

Cannavaro smatra kako se Terry bespotrebno uvlačio u sukob s talijanskim stručnjakom jer u tom dvoboju nikako ne može pobijediti. "John Terry protiv Fabija Capella je kao David protiv Golijata, ali bez mogućnosti iznenađenja sa slabije strane. Fabio je šef, ne razumijete li to uskoro ćete postiti bivši u njegovoj momčadi."

Svoje je tvrdnje kapetan Azzurra obrazložio primjerom iz Real Madrida. "David Beckham je tada bio najveća ikona svjetskog nogometa, no Fabio nije prezao ni pred čim. I David je znao tko je glavni."

Iako je Engleska u svom pravom izdanju jedan od konkurenata Italiji Cannavaro misli: "Fabio je i dalje više nego sposoban odvesti Englesku sve do kraja."

A prozvani engleski branič slijedio je primjer Portugalca Deca pa se javno ispričao izborniku za svoj dugi jezik i pokušaj stvaranja pobune. "Nije mi bila namjera pobuniti igrače, izbornik ima moju potporu. Moje su kritike bile dobronamjerne i u cilju našeg plasmana, ali sam možda otišao predaleko."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!