Košarka

Žižić preselio u Francusku

Branimir Korać • četvrtak, 24.06.2010.
Žižić preselio u Francusku
Foto: Kristijan Komarica

Bivši hrvatski reprezentativac i prošlosezonski član Cedevite, Andrija Žižić, pronašao je novi angažman. Sljedeće sezone nosit će dres Asvela...

Nakon što je raskinuo suradnju s Cedevitom, Andrija Žižić je vrlo brzo pronašao novi angažman. Bivši hrvatski reprezentativac sljedeće sezone nosit će dres francuskog Asvela.

Žižić je stavio potpis na jednogodišnji ugovor i u Asvelu je dočekan s velikom pompom kao veliko pojačanje.

"Veliko je zadovoljstvo dovesti takvog igrača. Žižić je već na početku karijere u Ciboni i Splitu pokazivao potencijal, a kasnije je nosio dres velikana Barcelone, Olympiakosa i Panathinaikosa i to dovoljno govori", rekao je nakon potpisa ugovora trener Asvela Vincent Collet.

Iza Žižića je odlična prošla sezona u kojoj je bio među najboljim pojedincima Cedevite, ali nije mogao sudjelovati u samoj završnici sezone zbog loma prsta čime je Cedevita u polufinalne okršaje sa Zadrom ušla znatno oslabljena i nije uspjela upisati ulazak u finale.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.06.2010. u 01:27
    Fenrir ima se para,ali se nema sistema i kvalitetnoga rada sa mladima.Pogledaj samo srpsku košarku,ništa oni nisu bogatij od nas!!Ali se kod njihzna,tko pije a tko plaća i u klup.i u rep.košarci!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.06.2010. u 08:12
    vratio se iz istog razloga kao i Tomas a to je da ponovno oživi karijeru. uspjelo je obojici, nažalost po hrvatsku košarku, takve će se stvari događat i dalje jer nema para koje bi mogle ovakve igrače zadržat...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.06.2010. u 02:33
    Barcelona,Olympiakos,Panathinaikos,Galatasaray pa neki Njemački klub,onda Cedevita i sad Francuska.To je inozemna karijera Andrije Žižića,mogao je i morao puno,puno više naparviti po svome talentu .
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.06.2010. u 22:54
    ma to su samo skupljaci love,ne zanima njih nista drugo...
    Obrisan korisnik
  • domba5724.06.2010. u 20:06
    šta se onda bez veze vraćao
    domba57