Nogomet

Olsen: "Bili smo bespomoćni"

Ivana Strahija • petak, 25.06.2010.
Olsen: "Bili smo bespomoćni"

Danski izbornik Morten Olsen priznao je da su njegovi nogometaši protiv pogodaka Japanaca iz slobodnjaka bili bespomoćni.

Pognute glave Morten Olsen napustio je travnjak nakon susreta njegove Danske i Japana. Dance su "pokopali" slobodni udarci Japanaca, priznao je Olsen: "Utakmicu su odlučila dva slobodna udarca. Iako smo znali tko će izvoditi slobodne udarce, i pripremali smo se za to, ništa nam nije pomoglo. Bili smo bespomoćni."

Olsen je nastavio: "Za nas je ovo jako teška situacija, tim više što smo utakmicu u stvari počeli jako dobro. Bili smo dobro postavljeni i kontrolirali smo utakmicu. No, u 12. minuti imali smo prvu veliku priliku, koju nismo iskoristili i nakon toga je sve krenulo krivo."

Stara nogometna "tko ne zabije - dobije", pokazala se točnom i ovog puta, misli Olsen: "Jasno je da se ne može iskoristiti svaka prilika za gol, ali je na ovakvom natjecanju, najboljih svjetskih reprezentacija, realizacija prigoda ono što dijeli pobjednike od gubitnika. Japanci su svoje šanse iskoristili, mi svoje nismo, imamo za čime žaliti", tužno je konstatirao Olsen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.06.2010. u 11:34
    japanski napad je bio efikasan kao u Pearl Harboru
    Obrisan korisnik
  • cameosis25.06.2010. u 07:19
    bila je ukupna igra japanaca mnogo bolja od danske, ne samo njihova realizacija. tko je gledao utakmicu, nijednom nije imao osjećaj da će se danska vratiti u utakmicu.
    cameosis