Nogomet

Honda: "Ništa nije nemoguće"

Ivana Strahija • četvrtak, 24.06.2010.
Honda: "Ništa nije nemoguće"

Japanci su, protivno svim prognozama, prošli u drugi krug SP-a. Najbolji igrač utakmice Japanaca protiv Danaca, Keisuke Honda, upozorava protivnike da za Zemlju izlazećeg sunca više ništa nije nemoguće.

Trijumfom protiv Danaca od 3:1 Japanci su prošli u osminu finala Svjetskog prvenstva, a tamo ih čeka Paragvaj. Keisuke Honda, koji je zadivio svojim pogotkom u 18. minuti utakmice, ali i prodorom za treći pogodak, upozorio je Paragvajce:

"Naše je samopouzdanje sada na vrhuncu, Južnoamerikanci se moraju čuvati. Pobjeda protiv Danaca za moju je momčad velika i ja sam izuzetno sretan. No, nisam potpuno zadovoljan, mislim da možemo bolje."

Hondi je hvalospjeve na konferenciji za novinare nakon utakmice izrekao izbornik Takeshi Okada, koji je od svoje ekipe tražio pobjedu, iako bi im dostajao i remi.

"Izbornik nam je kazao da se ne usredotočujemo na obranu već da se koncentriramo na napad. To nam je svima diglo motivaciju, mislim da je to bilo ključno. Sada za Japan više ništa nije nemoguće", zaključio je Honda.

SP 2010. - Skupina E

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

Danska1:3Japan
Kamerun1:2Nizozemska
1Nizozemska 35:1+49
2Japan 34:2+26
3Danska 33:6-33
4Kamerun 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!