Nogomet

Lannoy: "Luis Fabiano nije bio iskren"

Borna Rupnik • subota, 10.07.2010.
Lannoy: "Luis Fabiano nije bio iskren"
Foto: EPA

Francuski sudac Stephane Lannoy ostat će u sjećanju prije svega navijačima Obale Bjelokosti jer je Luis Fabiano njihovoj reprezentaciji postigao pogodak nakon igranja rukom. Lannoy je ponudio vrlo zanimljivo objašnjenje...

Utakmica Brazila i Obale Bjelokosti završena je pobjedom južnoameričkog predstavnika 3:1, a sudac Stephane Lannoy našao se u središtu pažnje zbog nekoliko svojih odluka, među kojima je bilo i priznavanje drugog brazilskog pogotka.

Luis Fabiano, naime, zabio je za 2:0 nakon što se poslužio rukom, a posebno je zanimljiva scena uslijedila nakon gola, kada je Lannoy prišao brazilskom napadaču i kratko porazgovarao s njime.

"Nisam bio siguran kako je Luis Fabiano primirio loptu prije postizanja pogotka. Mogao ju je primiti laktom, nadlakticom ili prsima", prisjetio se francuski sudac ključnog trenutka.

"Zato sam odlučio popričati s njime i rekao mi je da je loptu prihvatio prsima. Stoga mi nije preostalo drugo nego priznati pogodak, a tek sam poslije utakmice shvatio da Luis Fabiano nije bio iskren prema meni", izjavio je Lannoy francuskim medijima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis13.07.2010. u 00:39
    a lažeš li lažeš govnaru jedan ... kojeg vraga si se cerekao onda? znao si da je igrao rukom i nadam se da će te ukloniti od nogometa.
    cameosis
  • Obrisan korisnik10.07.2010. u 12:49
    pa koji ti njega k*r*c pitati kako je primio loptu, ja ko sudac si to nikad nebi dopustio, dok utakmica traje, ona odluka koju sam doneo je bila ta koja je trebala, pa makar i bila kriva, to igraci za vrijeme utakmice neznaju, a poslje utakmice pricaj s njim do mile volje, al na terenu, nemas sta... [više na forumu]
    Obrisan korisnik