Nogomet

Kranjčar: "Iznenadili su nas"

Nikola Vlahović • srijeda, 18.08.2010.
Kranjčar: "Iznenadili su nas"
Foto: Davor Sajko

Tottenham se jučer nije proslavio u utakmici protiv Young Boysa, međutim, rezultat od 3:2 daje veliku nadu Spursima da se plasiraju u Ligu prvaka.

Od naših reprezentativaca cijelu utakmicu je odradio Vedran Ćorluka, dok su Luka Modrić i Niko Kranjčar dobili po jedno poluvrijeme.

MODRIĆ O UTAKMICI

Modrić je na poluvremenu ostao u svlačionici, a nakon utakmice je rekao: "Nismo se branili kako treba i zato su oni imali puno prostora, a mi smo zbog toga primili tri gola. To je glavni problem. U uzvratu smo mi favoriti".

Vezane vijesti

Tottenham je prvo poluvrijeme bio totalno izgubljen na terenu, a da su ih Švicarci iznenadili priznao je i Niko Kranjčar. "Bili smo iznenađeni. Nitko nije očekivao da će oni tako ući u utakmicu i brzo su nam zabili tri pogotka. Sjedili smo na klupi i pitali se: 'Što se događa'?", rekao je Kranjčar.

Ipak, prije kraja prvog poluvremena Spursi su smanjili rezultat na 3:1, što ih je motiviralo da izvuku što bolji rezultat. "Taj gol nas je ohrabrio da više napadamo, a na poluvremenu nam je trener rekao da ostanemo mirni i da počnemo igrati kako znamo, da tražimo loptu što je više moguće", dodao je Niko.

Osvrnuo se naš veznjak i na uzvratnu utakmicu koja se igra na White Hart Laneu: "Vrlo je važno da se kvalificiramo u Ligu prvaka. Cijelu godinu igrate za to i važno je da se plasiramo u skupinu i onda napravimo korak dalje. Pale su neke teške riječi na poluvremenu, ali mi smo znali da smo još uvijek u igri jer se ima igrati i uzvratna utakmica. Imali smo sreće što smo zabili dva gola u gostima".

"Bilo bi pogrešno tvrditi da je posao gotov nakon što se ovo dogodilo. Pred nama je teška utakmica, naravno, dobro je da smo postigli dva gola u gostima, ali još ništa nije gotovo", zaključio je Kranjčar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.08.2010. u 17:16
    Modrić je odigrao loše i nije se ozlijedio, to su samo naklapanja naših komentatora koji ne mogu shvatiti da i naši najbolji igrači mogu odigrati lošu utakmicu, pa je neko primjetio da je kao negdje zašepao. Što nije istina jer bi već Redknap izjavio da je zbog moguće ozlijede morao mijenjati... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.08.2010. u 16:12
    Modrić je loše odigrao i protiv Citya,a loše i jučer,ali nitko nije savršen,svatko ima uspona i padova
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.08.2010. u 14:54
    pravi Crotenham i sa trojicom - podcjenjuju protivnika kako samo naši igrači znaju... hm, i englezi... ;:)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.08.2010. u 13:10
    tako im i treba kada podcjenjuju protivnika
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.08.2010. u 11:18
    Ma znam ali i do tada je igrao loše. Šteta što je takve konstitucije, plah, kad tad će ga , nežalost, nekakav Bellamy strgat.
    Obrisan korisnik