Nogomet

Rapid "ne prodaje Jelavića prije Ville"

Borna Rupnik • srijeda, 18.08.2010.
Rapid "ne prodaje Jelavića prije Ville"
Foto: Davor Sajko

Nikica Jelavić još uvijek ne zna u kojem će klubu nastaviti karijeru. Početkom tjedna opet je izgledalo da je blizu Ibroxa, no iz Rapida je stigla nova suprotna informacija...

Iz Glasgow Rangersa objavili su početkom tjedna da su konačno dogovoreni uvjeti transfera hrvatskog reprezentativca Nikice Jelavića u njihove redove te da naš napadač samo još treba doći u Škotsku, obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor. No, izvršni direktor Martin Bain potom je izjavio da Rapid Jelaviću ne dopušta put prema Glasgowu.

"Pomaknuli su vratnice", slikovito se izrazio Bain, a u Beču su usredotočeni na posljednje pretkolo Europske lige, u kojem će odmjeriti snage s engleskom Aston Villom.

"Rapid neće prodati Nikicu Jelavića prije ta dva okršaja s Aston Villom. Nismo neki mali klub iz male zemlje. Mi igramo Europsku ligu i imamo priliku proći preko Aston Ville u grupnu fazu natjecanja", poručili su Austrijanci Rangersima preko klupskog glasnogovornika.

U međuvremenu su Rangersi aktualizirali priču u dolasku Južnoafrikanca Bonganija Khumala, igrača tamošnjeg SuperSport Uniteda. Na Ibrox je prošli tjedan stigao i novi napadač, James Beattie.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.08.2010. u 14:12
    nemaju sanse protiv A.Ville
    Obrisan korisnik