Nogomet

Levy: "Gotovo je, nemamo šanse"

Bernard Jurišić • četvrtak, 19.08.2010.
Levy: "Gotovo je, nemamo šanse"
Foto: Duje Bonačić

Trener Uniree Ronny Levy prije utakmice svojoj momčadi nije davao šanse za prolaz u Europsku ligu. Mnogi su njegove "bombone" na račun Hajduka proglasili "pilom naopako", no čini se da je Izraelac ipak dobro predvidio kako će završiti barem prvi sraz njegove momčadi sa splitskom...

Ronny Levy u Split je došao odraditi prvu od dvije utakmice s Hajdukom i nakon toga otići daleko od Urzicenija, daleko od Rumunjske. Izraelac je nakon utakmice imao gotovo jednak izraz lica, samo što okupljenim novinarima (hrvatskim, bez ijednog rumunjskog) nije procijedio "Zar vam nisam rekao?"

"Dobro smo otvorili utakmicu, stajali smo dobro na terenu i dobro parirali agresivnom Hajduku. Izjednačujući pogodak prije kraja poluvremena nas je presjekao. U drugom dijelu nismo uspijevali parirati Hajduku, a u situaciji u kojoj je naš klub to i nije čudno. Svaki dan netko dolazi, netko odlazi, živimo u nenormalnoj situaciji i nije se moglo očekivati bolje."

Trener Uniree nije dvojio što odgovoriti na pitanje kolikim procjenjuje šanse njegove momčadi u uzvratu.

"Ne, gotovo je, nemamo šanse za proći dalje. U normalnoj situaciji imali bismo šanse, ali u stanju u kakvom smo sad, mislim da mi više nemamo šanse. Nemamo dovoljno igrača za velike promjene u uzvratu, Hajduk može doći s drugom momčadi i svejedno će proći. Mi nismo u normalnoj situaciji, jako nam je teško, imam dogovor još do uzvratne utakmice, ali to je za mene to."

Pohvalio je Levy poljudski ambijent i 35.000 grla koja su bučno tjerala Hajdukovce naprijed. "Atmosfera nevjerojatna, navijači su puno pomagali igračima. Dugo sam u nogometu, ali odavno nisam nešto ovakvo doživio."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj20.08.2010. u 15:29
    a vidi ovog jadnika..
    Mihalj
  • Obrisan korisnik20.08.2010. u 10:44
    Navijači su jučer briljirali. Sve čestitke Torcidi i cijelom Poljudu za sjajnu atmosferu. To je diglo Hajduka da ostvari ovako visoku pobjedu. Jedino je šteta što ne shvaćaju još da baklje više nitko ne želi na utakmicama. Čestitke i BBB za pomoć Dinamu jer konačno su napravili dobru stvar i nisu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.08.2010. u 09:32
    e tako je to kad rumunji nemaju love za platit suca ;-)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.08.2010. u 09:08
    Čestitke od navijača dinama!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.08.2010. u 08:40
    ma kupili su suca..
    Obrisan korisnik