Nogomet

Defoe: "Svi su željeli da zabijem treći"

Borna Rupnik • subota, 04.09.2010.
Defoe: "Svi su željeli da zabijem treći"

U prvo ime uvodne engleske kvalifikacijske pobjede prometnuo se Jermain Defoe, koji je poslije utakmice pohvalio - pristup svojih suigrača, posebno Waynea Rooneyja...

Engleska je uspješno krenula na put prema Poljskoj i Ukrajini 2012. godine, sa sigurnih 4:0 protiv Bugarske, a junak dana bio je Jermain Defoe, strijelac hat-tricka, kojemu je pohvale uputio i izbornik Fabio Capello

A Defoe je po završetku dvoboja pohvale uputio u smjeru Waynea Rooneyja i ostalih suigrača: "Odličan je osjećaj igrati s napadačkim partnerom koji želi da zabijete i treći pogodak. To je želio i ostatak momčadi".

"Rooney mi je nakon dva postignuta gola rekao da samo nastavim, da ću zabiti i treći. I prvi mi je čestitao poslije na hat-tricku. Sjajno je zabijati za svoju zemlju i pobjeđivati", dodao je presretni napadač Tottenhama.

"Uvijek sam govorio da ponekad treba vremena da stvari počnu funkcionirati. Dobro smo trenirali u zadnjih tjedan dana, a Rooney je na kraju sudjelovao u svim akcijama za moje golove, što je briljantno", nastavio je.

No, Defoe je svjestan da samo jedna dobra predstava neće zadovoljiti englesku nogometnu javnost: "Ne smijemo dići nogu s gasa i opustiti se. Ovako morao odigrati i u sljedećoj utakmici".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.09.2010. u 12:53
    nista novo. Rooney je igrac s kojim se da igrat
    Obrisan korisnik