Automoto

Lorenzu drugi trening u Misanu

Matej Milanović • subota, 04.09.2010.
Lorenzu drugi trening u Misanu
Foto: EPA

U drugom treningu za Veliku nagradu San Marina Jorge Lorenzo je ostvario najbolji rezultat. Iza njega su se plasirali Pedrosa i Stoner, a Rossi je bio peti...

U Misanu je Jorge Lorenzo u drugom treningu popravio negativne dojmove s prvog treninga. Naime, Španjolac nije uopće bio zadovoljan svojim motorom na prvom izlasku na stazu, no stvari su se bitno popravile u subotu.

Vodeći u ukupnom poretku stazu je prošao u vremenu od 1:34,627 i time najavio da bi mogao ostvariti dobar rezultat i u popodnevnom nastupu na kvalifikacijama. Desetinku je, za Lorenzom, zaostao njegov sunarodnjak Dani Pedrosa.

Svega tri stotinke za Pedrosom našao se Casey Stoner, koji će također biti u borbi za pole position. U velikoj borbi za najbolje vrijeme na drugom treningu bio je i Colin Edwards, čije je vrijeme bilo 11 tisućinki sekunde slabije od trećeg. Pitanje je hoće li Amerikanac i u kvalifikacijama uspjeti biti tako blizu vrhu.

Valentino Rossi dokopao se pete pozicije, zaostavši više od dvije desetinke za Edwardsom. Za njim su se zaredali Dovizioso, Hayden i Barbera, a prvi koji je zaostao više od pola sekunde bio je Spies, koji je u Indianapolisu bio došao do sjajnog drugog mjesta.

MotoGP, VN San Marina, 2. trening:
1. J. Lorenzo (ŠPA/Yamaha) 1:34,627 min
2. D. Pedrosa (ŠPA/Honda) +0,104 sek
3. C. Stoner (AUS/Ducati) +0,136 sek
4. C. Edwards (SAD/Yamaha) +0,147 sek
5. V. Rossi (ITA/Yamaha) +0,354 sek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

AutomotoMotoGP

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!