Nogomet

Carvalho: "Nismo sigurni u obrani"

Nikola Vlahović • ponedjeljak, 06.09.2010.
Carvalho: "Nismo sigurni u obrani"
Foto: Sandro Donda

Portugal je u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo 2012. godine odigrao 4:4 s Ciprom i tako razočarao na početku kvalifikacija...

Premda je Portugal utakmicu protiv Cipra dočekao kao izraziti favorit, na kraju su reprezentativci Portugala morali biti zadovoljni jednim bodom, ali izgubili su dva boda na početku kvalifikacija.

Kapetan Portugala, Ricardo Carvalho, priznao je da je razočaran što njegova momčad nije uspjela pobijediti: "Teško je reći što se dogodilo. Nismo dobro otvorili utakmicu i Cipar je kaznio svaku našu pogrešku".

Vezane vijesti

"Moramo biti više kompaktni, posebno u obrani. U napadu smo dosta dobro igrali, ali nismo bili sigurni u obrani", rekao je stoper Real Madrida.

Norveška je svladala Island 2:1 i tako zauzela čelo skupine H, a upravo će u utorak snage odmjeriti Norveška i Portugal.

"Nadam se da ćemo puno bolje odigrati prvo poluvrijeme protiv Portugala nego što smo odigrali protiv Islanda. U utakmici protiv Portugala trebaju nam bolje performanse", rekao je izbornik Norveške, Egil Olsen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.09.2010. u 03:09
    Norvežani su bez Riisea,ali svjedno,ostavljan dobru mogućnost "jedinice",Portugal ne djeluje sigurno.
    Obrisan korisnik
  • kraljetina06.09.2010. u 23:54
    moglo bi im se crno pisati ukoliko ne osvoje barem bod kod norvezana
    kraljetina
  • Obrisan korisnik06.09.2010. u 20:13
    Nije to više onaj stari Portugal,njima fali pravi kapetan kao što je bio Figo!! Figo je bio nezamjenjiv za Portugalce...
    Obrisan korisnik