Nogomet

Rakitić: "Kod nas odlučuju sitnice"

Borna Rupnik • srijeda, 15.09.2010.
Rakitić: "Kod nas odlučuju sitnice"
Foto: EPA

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u utorak je sudjelovao u još jednom porazu svog Schalkea - na otvaranju Lige prvaka svladao ih je Lyon...

Loš ulazak momčadi iz Gelsenkirchena u novu sezonu produžen je i na stadionu Gerland. Lyon je u prvom kolu Lige prvaka svladao Schalke našeg Ivana Rakitića 1:0.

"Nije mi lako prokomentirati utakmicu", rekao je naš vezni igrač po završetku susreta za službene klupske stranice, a kao ključni detalj, osim primljenog pogotka istaknuo je i isključenje Benedikta Höwedesa u 38. minuti.

Vezane vijesti

Crveni karton Nijemcu je pokazao hrvatski sudac, Ivan Bebek, a Rakitić kaže: "S igračem manje teško je stvarati prilike protiv jedne tako jake momčadi poput Lyona. Nakon crvenog kartona raspala nam se igra".

"Kod nas između poraza i pobjede odlučuju sitnice", zaključio je hrvatski nogometaš.

Njegov suigrač Hans Sarpei žali za propuštenim na početku utakmice i dodaje neke pozitivne tonove: "Ne možemo biti zadovoljni jer smo izgubili, ali u zaostatku smo se našli tek nakon nerealiziranih prilika u uvodnim minutama dvoboja. Sve u svemu, u obrani smo dobro stajali, a mislim da se ipak vidi uzlazna putanja u našim predstavama".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 09:32
    rakitić je još mlad, punu zrelost igrači na njegovoj poziciji dostižu s 27-28 godina. Pogledajte malo sve vrhunske veznjake, osim fabregasa i modrića (ekstra talenti) svi imaju 27 ili više (xavi, lampard, gerrard, senna...)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 08:02
    umjesto da su Bebek i Rakitić se dogovorili na stari način... oh, da, tamo je bio i Lovren...ccc vjerojatno je on obradio Bebeka prije... :-) [ma zafrkancija, ljudi, sto vam je!]
    Obrisan korisnik
  • The_Killer_000715.09.2010. u 18:09
    rakitić je bio nevidljiv
    The_Killer_0007