Nogomet

Bišćan: "Ispunili smo što je trener tražio"

Borna Rupnik, Ante Zovko • petak, 17.09.2010.
Bišćan: "Ispunili smo što je trener tražio"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamov kapetan Igor Bišćan ne smatra da je Villarreal podcijenio hrvatskog prvaka, naglasivši da se Zagrepčani ne smiju sada opustiti, a oprezan je i Milan Badelj...

Uvodnu pobjedu u ovogodišnjem izdanju Europske lige Dinamo je ostvario protiv španjolskog Villarreala, no Igor Bišćan ne slaže se s mišljenjem da gosti nisu zaigrali punom snagom.

"Ne bih rekao da je to bio slučaj. Sve su to profesionalci, a ovi igrači koji su bili na terenu uopće nisu loši", rekao je Dinamov kapetan.

Ivan Kelava: "Ne pamtim kada smo zadnji puta odigrali ovako dobru utakmicu, samo trebamo ovako dalje. Prezadovoljan sam i svojim nastupom, sve je dobro prošlo. Osjećaj na golu je bio odličan, iako mi je naravno žao zbog Lončarića. Maksimalno smo se trudili, a Tonel je ispred mene opet pokazao da je odličan igrač i čovjek".

"Mi smo ispunili ono što je trener tražio od nas i sada moramo raditi dalje te biti dobri i u sljedećim utakmicama. Trener nam je vrlo iskusan i zna da jedan dobar rezultat ne čini dobru polusezonu. Ne smijemo sada početi gubiti i kompromitirati sve što smo zasad napravili", govorio je Bišćan.

Na svoju izvedbu nije imao velikih prigovora: "Bila je to jedna od mojih najboljih utakmica za Dinamo, a mi smo svi igrali kako bismo trebali pa je i atmosfera na tribinama bila kakva bi inače i trebala biti".

Milan Badelj u svemu još vidi prostor za napredak: "Bilo je i danas pogrešaka, ali ispravljat ćemo ih. No, cijela je momčad igrala obranu, a protunapadi su nam funkcionirali jako dobro".

"Znali smo kako Villarreal igra i dobro smo reagirali", dodao je Badelj.

Ujedno upozorava da ništa još nije gotovo: "Ne smijemo se ni zavaravati ni zanositi - sve je otvoreno, ima pet utakmica do kraja natjecanja u skupini. Ipak, otvorili smo si put i sada trebamo nastaviti na isti način".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.09.2010. u 16:34
    Bravo dečki! Ovako kvalitetne utakmice sa Dinamove strane, se ja osobno ne sjećam. Svaka čast svim igračima i treneru. Jedini mogući problem je mogućnost da se sljedećem protivniku pristupi kao što su Španjolci došli k nama - podcjenjivački. Još je jedna jako bitna stvar koja odaje novu dimenziju... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.09.2010. u 10:02
    Igrali nisu podcijenili Dinamo, ali trener je. Napravio je početničku pogrešku ne dovođenjem Nilmara u zagreb i ne uvrštavanja u prvi sastav Rossia,Cazorlu i Capdevilu. Mišljenja sam da Dinamo nebi smio propustiti ovu jedinstvenu priliku. Poznavajući hrvatsku javnost, nakon prvog Dinamovog poraza u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Kamenovac17.09.2010. u 09:50
    Upravo si mogao vidjeti zašto Dodo nije igrao! Bravo Dinamo!
    Kamenovac
  • Obrisan korisnik17.09.2010. u 09:32
    fantasticna igra dinama tako i treba .al samo ne razunijem zasto dodo nije igrao
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.09.2010. u 07:34
    ovo ne smijemo propustiti. DINAMOOOOOOOOOOOOO
    Obrisan korisnik