Nogomet

Lasić: "Za pobjedu nam trebaju navijači"

Nikola Vlahović • utorak, 21.09.2010.
Lasić: "Za pobjedu nam trebaju navijači"
Foto: Vedran Tolić

Nakon što je klupu Istre 1961 napustio Robert Jarni, privremeno je kormilo Istre preuzeo Davor Lasić...

Istra 1961 ove sezone igra očajno i spašavanje prvoligaškog života iz kola u kolo čini se kao nemoguća misija. Nakon što je odmah na početku sezone ostavku dao Ante Miše, istu stvar je nedavno napravio i Robert Jarni.

Tako je novi trener Istre postao Davor Lasić, koji je bio pomoćnik Jarniju, a prva utakmica ga očekuje već sutra, kada će u Kupu Istra odmjeriti snage sa Hrvatskim dragovoljcem.

"Već sam dva puta prošao kroz slične situacije. Uvijek je otvoreno pitanje kada će se izaći iz krize. U tome nam svakako može pomoći sutrašnja pobjeda protiv Hrvatskog dragovoljca, koji se nalazi u istoj situaciji kao i mi", rekao je Lasić.

Lasić je imenovan za trenera samo privremeno, dok uprava kluba na čelu s predsjednikom Ščeglovom ne objavi novo ime koje će sjesti na "užarenu" klupu Istre.

U tom bi razdoblju Lasić trebao voditi momčad u već spomenutoj utakmici protiv Hrvatskog dragovoljca, ali i u prvenstvu protiv Splita te se ne opterećuje što će biti nakon te dvije utakmice.

"O tome zaista ne razmišljam. Moja je obveza učiniti sve da pobijedimo Hrvatski dragovoljac. To možemo napraviti samo uz pomoć navijača. Ja sam u cijeloj toj priči nebitan i ne opterećujem se ničim", dodao je Lasić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!