Nogomet

"Vrbovcu je ovo utakmica godine"

Borna Rupnik • srijeda, 22.09.2010.
"Vrbovcu je ovo utakmica godine"
Foto: Davor Sajko

Nakon što je u sudačkoj nadoknadi izgubio svoj "povratnički" debi na klupi Zagreba, Luka Pavlović po prvi će uspjeh krenuti u Vrbovec, u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa...

Zagreb će u srijedu u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa biti gost trećeligaša Vrbovca, no stari-novi trener Pjesnika Luka Pavlović poziva na oprez.

"Vrbovac u svojim redovima ima dosta iskusnih igrača s prvoligaškim stažom. Njima je ovaj dvoboj utakmica godine, zato su u stanju odigrati je na višoj razini, iznad svojih mogućnosti", kaže.

Zato se neće previše "kockati" sa sastavom, ali postavu će otkriti tek prije same utakmice: "Tada ćemo donijeti najbolju odluku. Svi moraju biti budni jer nam Vrbovec ujedno priprema i za Rijeku. Ali o prvenstvenom ogledu ćemo kasnije, sada je najvažnije apsolvirati Kup".

Očekuje se da će priliku od prvog sučevog zvižduka ipak dobiti igrači poput Parlova, Abdurahimija, Oršulića, Sukaja i Novosela koji nisu neprestano igrali u prvenstvu, a na raspolaganju je i Celjak koji nema pravo nastupa protiv Rijeke.

Luka Pavlović može računati na svog visokog napadača Ivana Krstanovića, koji zbog kartona nije mogao zaigrati na Maksimiru protiv Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!