Nogomet

Rakitić: "Idemo u Izrael po tri boda"

Nikola Vlahović • srijeda, 06.10.2010.
Rakitić: "Idemo u Izrael po tri boda"
Foto: Kristijan Komarica

Osim izbornika Bilića, svoje dojmove s priprema u Čatežu prokomentirali su Modrić i Rakitić.

Hrvatski reprezentativci pripremaju se u Čatežu za kvalifikacijsku utakmicu protiv Izraela te se svi nadaju da će Kockasti iz Izraela donijeti tri boda.

Važna karika Slavena Bilića svakako je i Luka Modrić, koji je bio iskren te je priznao da trenutno ne igra baš dobro: "Iskreno govoreći, nisam baš u nekoj formi. Ozljede su me izbacile iz ritma, međutim, to nije nikakvi alibi. Zadnje sam tri utakmice odigrao skoro cijele i polako se popravljam, ali nije to ono pravo".

Osvrnuo se Luka i na utakmicu u Izraelu te je jasno poručio što on i igrači žele: "Svima je jasno da smo mi favoriti i tako se moramo i ponašati. Oni su vrlo dobra ekipa, međutim, ja vjerujem u nas i u našu kvalitetu te se možemo od tamo vratiti kao pobjednici. Ovo će biti skroz drugačija utakmica nego ona prije četiri godine".

"I mi i oni žele pobjedu, a to znači da ćemo se nadigravati. Najbitnije je da mi stvaramo šanse i pobjeda bi bila vrlo velik korak prema Euru, iako su kvalifikacije još na početku. Ovo je zasigurno teško gostovanje, ali još nas čekaju Grčka i Gruzija". dodao je Modrić.

Njegov kolega u veznom redu Ivan Rakitić također smatra da bi pobjeda trasirala put prema Euru. "Kvalifikacije su tek počele i dug je put do Eura. Mi smo spremni i u Izrael idemo po tri boda. Nadam se da ću biti u prvoj momčadi. Izbornik će odlučiti jer on ima viziju. Nije bitno da li će to biti u sredini, na boku ili na zadnjem veznom", zaključio je veznjak Schalkea.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!